Vstupní bezpečnostní dveře

Vstupní bezpečnostní dveře

Jejich předností je moderní design, tepelná izolace a odolnost povětrnostním podmínkám. Světlo v zádveří Vám zajistí vstupní dveře do domu s prosklením nebo světlíky. Mají až jistících bodů a záruku. Dodáváme a instalujeme zárubně pro všechny bezpečnostní dveře které máme v nabídce, pro dveře všech bezpečnostních tříd.


Zárubně jsou dodávány jako klasické pro základní dveře , protihlukové s vestavěným těsněním pro všechny typy vstupů s požadavkem na snížení průniku zvuku a úniku tepla, bezpečnostní zesílené při požadavku na zvýšenou bezpečnost. Konstrukce použitá v těchto dveřích zaručuje vysokou kvalitu a trvanlivost, zvláště při rozdílných teplotách a vlhkostech mezi místnostmi a chodištěm. Základní charakteristikou bezpečnostních dveří je zařazení do bezpečnostní třídy, v naší nabídce naleznete bezpečnostní dveře II. Dřevěné bezpečnostní dveře.


Mají plně dřevěnou masivní konstrukci a jsou vybaveny pasivními čepy na závěsové straně a osazeny vícebodovým zámkem. I tyto bezpečnostní dveře je nutné osadit do kovové bezpečnostní zárubeň a pro plnou funkčnost využít pouze bezpečnostní kování. Co označuje bezpečnostní třída dveří? Pro vchodové dveře se používají bezpečnostní dveře třídy až 4. Bezpečnostní třída vyjadřuje míru odolnosti dveří před zloději.


Pro většinu domácností je nejvhodnější bezpečnostní třída 3. Kvalitní vchodové dveře do bytu nebo venkovní dveře do domu jsou vyráběny na základě Vašich individuálních požadavků při zajištění všech bezpečnostních parametrů. Veškeré naše výrobky jsou testované podle přísných evropských norem, bezpečnostní. Novinka: dveře Magnum EXT.


Lepší izolace, ideální třeba pro pavlačové domy. Nové dveře Magnum EXT jsou inspirovány klasickými dveřmi Magnum patřícími mezi nejoblíbenější v naší nabídce. Proměňte své vstupní dveře v opravdovou bránu do svého domova. Jednoduše si vyberte plastové, hliníkové nebo prosklené dveře , a v našem modelovém domě si je vyzkoušejte.


Vstupní bezpečnostní dveře

Dveře PERITO se vám dokonale přizpůsobí. Zvolte si doplňky i barvu a získejte jistotu, že se budou k vašemu domu 1 hodit. Prodám použité ADLO bezpečnostní vstupní dveře TEDUO (řada ELITE), 3. Povrchová úprava: vysocekvalitní MDF deska s laminovaným povrchem v hladkém designu.


Barva světle šedá ŠED014. Hledáte vstupní dveře do domu nebo bytové do bytu v paneláku? Kupte si bezpečnostní ! Inspiraci najdete na FAVI. Jaký je nejčastější rozměr venkovních dveří?


Vstupní bezpečnostní dveře

Dvoukřídlé vchodové dveře budou ještě širší. Nabízíme nejlevnější bezpečnostní kování a kliky od firem Cobra , ACT a Rostex. Vchodové dveře ve standardu osazujeme německými dveřními vícebodovými zámky GU Secury Automatic, případně jinými.


Venkovní dveře lze vyrobit v mnoha barevných provedeních a imitacích dřeva. Vyrábíme také vstupní dveře do panelových a bytových domů. Z toho lze snadno usoudit, že naše společnost má s výrobou, prodejem i montáží bezpečnostních a protipožárních dveří letité zkušenosti.


Vstupní bezpečnostní dveře

Vybírejte si Vchodové dveře podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schéma pojistek škoda octavia 1

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi