Výroba oken

Výroba oken

Dopřejte si krásná česká okna a dveře. OTHERM pro vás již let vyrábí poctivá česká okna a dveře. Zakládáme si na špičkové kvalitě použitých materiálů a výroby, jejíž český původ doložíme Certifikátem původu ke každým dodaným dveřím a oknům. Připravili jsme pro vás ukázku, jak vyrábíme plastová okna. Podívejte se na fotografie a uvidíte, jak vznikala i ta vaše.


Na své si přijdou i majitelé originálních novostaveb, kteří se chtějí odlišit. Při odeslání poptávky právě te ď získáte slevu až Více o slevách a akcích. Výroba dřevěných oken na míru. V našem výrobním programu byla výroba kancelářského nábytku, vybavení obchodů, výroba kuchyní a různých bytových doplňků ze dřeva. Chtějte českou kvalitu od Oknoplastiku.


Máme pro vás hned důvodů: Přes let zkušeností. Za tu dobu jsme se stali. Vybírejte z široké nabídky oken a dveří. Nabízíme plastová okna, dřevěná, hliníková a dřevohliníková okna. Zaručujeme profesionální služby.


Výroba oken

Plastová okna, dřevěná i hliníková „děláme“ už let. Naše zkušenosti jsou zde i pro Vás. Dřevěná a plastová okna. Okna jsou důležitým prvkem k vytvoření útulnosti domu.


Spojují interiér a exteriér, okny prochází sluneční svit do vnitřního prostoru a umožňují nerušený pohled do přírody. Nabízíme nejen výrobu dveří, výrobu oken , jejich dodávku, montáž oken a dveří, ale i výrobu na zakázku, dále mezi služby naší firmy Petiss patří stavby zimních zahra světlíků nebo zastřešených bazénů. Dále v našem portfoliu služeb je montáž rolet a žaluzii, a to jak. Při vývoji oken a dveří kombinujeme racionální poznání na hranici současných technologických možností s tradiční řemeslnou výrobou, citem pro dokonalé zpracování a decentním vzhledem. Vedle toho dodávají tato okna vašemu domovu neustálý pocit, že jste správně právě tady na tomto místě.


Fotosérie z výroby kopií původních oken do budovy v historickém centru města. Jedná se o dubová oblouková špaletová okna ven a dovnitř otvíravá na zděnou špaletu s ozdobnou klapačkou a jednoduchá okna dovnitř otvíravá. Vyrábíme pro vás okna a dveře z plastu, dřeva a hliníku. Specializujeme se na dřevěná okna a vchodové dveře.


ENERGETICKY ÚSPORNÁ OKNA. Montáž a výroba oken – reference: Pro výrobu plastových oken a plastových dveří používáme PVC profilové systémy společnosti Deceuninck. Celoobvodové okenní kování ROTO NT.


Výroba oken

Izolační skla dodává Pilkington s. V současné době vyrábíme jak okna 5-ti komorová která jsou ekonomicky velmi zajímavá, tak okna 6-ti. Odborná montáž Montáž na místě provádí odborní a periodicky školení montéři. Servis Záruční i pozáruční péče o naše výrobky k vaší plné a dlouhodobé spokojenosti. Abyste ve velkém počtu možných tvarů, barev a materiálů dokázali najít takové řešení oken a dveří, které bude přesně splňovat Vaše požadavky na architekturu, design a komfort, můžete se nejprve rozhodnout pro jeden z designových stylů firmy Internorstudio, home pure, home soft a ambiente.


Odborná demontáž starých oken ze dřeva včetně nejrůznějších materiálů, jako je sklo, kov a dřevo, je pro nás bezproblémová. Přečíst více o výhodách dřeva Co Vám nabízíme. Tradiční řemeslná výroba dřevěných oken a dveří. Dlouholetou kvalitu, vysokou estetiku a dokonalé zpracování našich dřevěných oken a vstupních dveří podtrhuje používaní špičkových materiálů a technologií dostupných na evropském trhu. Hlavní činností firmy je výroba , montáž, prodej a opravy: Všechny druhy interiérových okenních žaluzií.


Sítě proti hmyzu do oken a dveří. Zajišťovací gumový profil pro výrobu sítí proti hmyzu.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schéma pojistek škoda octavia 1

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi